Welkom bij Gitaar Professor

Welkom bij de site van Gitaar Professor! De site over gitaren, gitaristen, speel technieken en stijlen, gitaar effecten, het gitaar leren spelen en alles wat daarmee te maken heeft  En daarmee is het ook een website speciaal gemaakt voor gitaristen!

 

Al jaren speel ik met het idee om mijn visie op gitaarspel, gitaar-techniek en de gitaar in zijn algemeenheid op het internet uit te dragen. Enerzijds hoop ik met mijn ervaring als muzikant en gitarist toegevoegde waarde te bieden voor velen. Anderzijds denk ik dat mijn visie op gitaar spelen onderscheidend is.

 

Vanaf het moment dat ik gitaar leerde spelen ben ik voortdurend op zoek geweest naar wat werkt en wat niet, wat goede technieken zijn en wat niet en waarom bepaalde gitaristen bepaalde dingen wel of niet doen. Ik heb alle ‘gitaar goden’ bestudeerd en heb van iedereen wel iets geleerd. In eerste instantie om zelf mijn techniek te verfijnen om zo een allround gitarist te worden. Later ook om anderen les te geven.

 

Het gebrek aan goede websites met gitaar-feiten en gitaarlessen heeft ook bijgedragen aan het ontstaan van deze website. Veel gitaristen leren trucjes (hoe knap soms ook) zonder te begrijpen wat er gespeeld wordt en of ze het wel op de juiste manier leren. Als je leert begrijpen wat je speelt en waarom het op een bepaalde manier gespeeld moet worden dan groei je als gitarist en muzikant.

 

Op Gitaar Professor zul je daarom veel vinden over de gitaar en alles wat daarmee te maken heeft. Het doel is om een soort van ‘Wikipedia’-achtige (bibliotheek) site te worden speciaal voor gitaristen. En dat kan heel gevarieerd zijn, van gitaar modellen, technieken, gitaristen, stijlen, onderdelen, afstellen, effecten en live spelen om maar een aantal facetten op te noemen. Er is gepoogd om alles zo volledig mogelijk op een begrijpelijke manier te beschrijven.

 

Omdat zo’n grote bibliotheek voor gitaristen moet groeien zal de komende tijd in het teken staan van de site verder uitbouwen qua inhoud en structuur. Omdat ik participatie van iedereen die gitarist is of de gitaar lief heeft stimuleer, kun je bij elk bericht jouw mening of aanvulling achterlaten. Het doel is in eerste instantie niet compleet of perfect te zijn, maar om een basis te leggen voor en uiteindelijke ook door iedereen!

 


  • Twitter
  • Hyves
  • Facebook
  • NuJIJ
  • LinkedIn
 
 
 

Waarschijnlijk is dit ook interessant:

Wat voor een gitaar moet ik kopen?Wat voor een gitaar moet ik kopen?Gitaren online of in een gitaar winkel kopen?Gitaren online of in een gitaar winkel kopen?Je Gitaar Beschermen Tegen BeschadigingenJe Gitaar Beschermen Tegen Beschadigingen

Leer De Geheimen Om Een Meester Gitarist Te Worden

Lees nu meteen hoe je een geweldige gitarist kunt worden:

  • Hoe iedereen goed gitaar kan leren spelen
  • Geheimen voor beginners en gevorderden
  • Op basis van het 20 jaar bestuderen van gitaristen
Klik hier om deze gratis geheimen niet te ontvangen.

Ontvang nu gratis en direct het 30 pagina's tellende boek.

Vul je gegevens hieronder in en lees de best bewaarde geheimen voor elke gitarist. Of ben jij al de beste gitarist die niets meer kan leren?

Wij doen niet aan SPAM.
Je gegevens zijn helemaal veilig bij ons!